حراج واقعی! برای دریافت کتاب الکترونیکی رایگان با 25 دستور العمل برتر ما.

طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده کامل فرانسه مانند رستوران

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

نویسندهمدیر سایتدسته بندیمیزان سختیمبتدی

بازده8 سرو
آماده سازی30 دقیقهزمان پخت3 ساعتزمان کلی3 ساعت 30 دقیقه

مواد لازم
 2 قاشق چایخوری مخمر خشک فوری یا فعال
 1 ¼ پیمانه آب گرم ، تقسیم به 1/4 فنجان و 1 فنجان
 1 قاشق چایخوری شکر
 3 پیمانه آرد همه منظوره (12 اونس 4/4) ، به علاوه بیشتر در صورت نیاز
 1 پیمانه پنیر ریکوتا
 3 گالن میخک ، چرخ کرده
 2 میلی لیتر شیر
چاشنی ها
 2 قاشق سوپخوری سس گوجه فرنگی
 ظروف پیتزا مورد نظر شما

خمیر پیتزا را درست کرده و ورز دهید
1

با استفاده از اتصال پیوست مخلوط ، یک دقیقه در آرد ، نمک ، شکر و روغن زیتون را با سرعت کم مخلوط کنید. سپس نوار مخلوط کن را با اتصال قلاب خمیر جایگزین کنید. خمیر پیتزا را با استفاده از قلاب خمیر حدود 7-10 دقیقه با سرعت کم و متوسط ​​بشویید.

با سس گوجه فرنگی پخش کنید و چاشنی را اضافه کیند
2

قاشق را روی سس گوجه فرنگی بزنید ، با پنیر بپاشید و پرپشت دلخواه خود را روی پیتزا قرار دهید.

پیتزا را روی سنگ پیتزا داخل فر قرار دهید
3

مقداری ذرت ذرت را روی سنگ پخت درون اجاق گاز بپاشید (دستان خود را تماشا کنید ، اجاق گاز داغ است!). پوست را به آرامی تکان دهید تا ببینید خمیر به راحتی می لغزد ، در غیر این صورت ، لبه های پیتزا را به آرامی بلند کنید و کمی ذرت ذرت اضافه کنید.

چاشنی های مورد علاقه خود را اضافه کنید
4

پیتزا ها را یکجا بپزید تا پوسته قهوه ای شود و پنیر طلایی شود ، در حدود 10-15 دقیقه. اگر می خواهید ، به پایان زمان پخت و پز می توانید کمی پنیر بیشتری بپاشید.

مواد لازم

مواد لازم
 2 قاشق چایخوری مخمر خشک فوری یا فعال
 1 ¼ پیمانه آب گرم ، تقسیم به 1/4 فنجان و 1 فنجان
 1 قاشق چایخوری شکر
 3 پیمانه آرد همه منظوره (12 اونس 4/4) ، به علاوه بیشتر در صورت نیاز
 1 پیمانه پنیر ریکوتا
 3 گالن میخک ، چرخ کرده
 2 میلی لیتر شیر
چاشنی ها
 2 قاشق سوپخوری سس گوجه فرنگی
 ظروف پیتزا مورد نظر شما

مراحل

خمیر پیتزا را درست کرده و ورز دهید
1

با استفاده از اتصال پیوست مخلوط ، یک دقیقه در آرد ، نمک ، شکر و روغن زیتون را با سرعت کم مخلوط کنید. سپس نوار مخلوط کن را با اتصال قلاب خمیر جایگزین کنید. خمیر پیتزا را با استفاده از قلاب خمیر حدود 7-10 دقیقه با سرعت کم و متوسط ​​بشویید.

با سس گوجه فرنگی پخش کنید و چاشنی را اضافه کیند
2

قاشق را روی سس گوجه فرنگی بزنید ، با پنیر بپاشید و پرپشت دلخواه خود را روی پیتزا قرار دهید.

پیتزا را روی سنگ پیتزا داخل فر قرار دهید
3

مقداری ذرت ذرت را روی سنگ پخت درون اجاق گاز بپاشید (دستان خود را تماشا کنید ، اجاق گاز داغ است!). پوست را به آرامی تکان دهید تا ببینید خمیر به راحتی می لغزد ، در غیر این صورت ، لبه های پیتزا را به آرامی بلند کنید و کمی ذرت ذرت اضافه کنید.

چاشنی های مورد علاقه خود را اضافه کنید
4

پیتزا ها را یکجا بپزید تا پوسته قهوه ای شود و پنیر طلایی شود ، در حدود 10-15 دقیقه. اگر می خواهید ، به پایان زمان پخت و پز می توانید کمی پنیر بیشتری بپاشید.

دستور پخت

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نتیجه

چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد.

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.