گزینه های پرینت:

دستور پخت

بازده8 سروآماده سازی30 دقیقهزمان پخت3 ساعتزمان کلی3 ساعت 30 دقیقه

مواد لازم
 2 قاشق چایخوری مخمر خشک فوری یا فعال
 1 ¼ پیمانه آب گرم ، تقسیم به 1/4 فنجان و 1 فنجان
 1 قاشق چایخوری شکر
 3 پیمانه آرد همه منظوره (12 اونس 4/4) ، به علاوه بیشتر در صورت نیاز
 1 پیمانه پنیر ریکوتا
 3 گالن میخک ، چرخ کرده
 2 میلی لیتر شیر
چاشنی ها
 2 قاشق سوپخوری سس گوجه فرنگی
 ظروف پیتزا مورد نظر شما
خمیر پیتزا را درست کرده و ورز دهید
1

با استفاده از اتصال پیوست مخلوط ، یک دقیقه در آرد ، نمک ، شکر و روغن زیتون را با سرعت کم مخلوط کنید. سپس نوار مخلوط کن را با اتصال قلاب خمیر جایگزین کنید. خمیر پیتزا را با استفاده از قلاب خمیر حدود 7-10 دقیقه با سرعت کم و متوسط ​​بشویید.

با سس گوجه فرنگی پخش کنید و چاشنی را اضافه کیند
2

قاشق را روی سس گوجه فرنگی بزنید ، با پنیر بپاشید و پرپشت دلخواه خود را روی پیتزا قرار دهید.

پیتزا را روی سنگ پیتزا داخل فر قرار دهید
3

مقداری ذرت ذرت را روی سنگ پخت درون اجاق گاز بپاشید (دستان خود را تماشا کنید ، اجاق گاز داغ است!). پوست را به آرامی تکان دهید تا ببینید خمیر به راحتی می لغزد ، در غیر این صورت ، لبه های پیتزا را به آرامی بلند کنید و کمی ذرت ذرت اضافه کنید.

چاشنی های مورد علاقه خود را اضافه کنید
4

پیتزا ها را یکجا بپزید تا پوسته قهوه ای شود و پنیر طلایی شود ، در حدود 10-15 دقیقه. اگر می خواهید ، به پایان زمان پخت و پز می توانید کمی پنیر بیشتری بپاشید.

حقایق تغذیه ای

اندازه سرویس دهی 5

سرو 0


مقدار برای هر سرو
کالری 730کالری های چربی 250
% ارزش روزانه *
چربی کل 27g42%

چربی های اشباع شده 9g45%
کلسترول 195mg65%
سدیم 730mg31%
کربوهیدرات کل 19g7%

فیبر رژیمی 6g24%
قند 10g

ویتامین A 4%
ویتامین C 30%
کلسیم 12%
آهن 34%

* مقادیر روزانه درصد براساس رژیم غذایی کالری 2،000 است. ارزش روزانه شما بسته به نیاز کالری شما ممکن است بالاتر یا پایین باشد.