گزینه های پرینت:

دستور پخت

بازده8 سروآماده سازی30 دقیقهزمان پخت3 ساعتزمان کلی3 ساعت 30 دقیقه

مواد لازم
 2 قاشق چایخوری مخمر خشک فوری یا فعال
 1 ¼ پیمانه آب گرم ، تقسیم به 1/4 فنجان و 1 فنجان
 1 قاشق چایخوری شکر
 3 پیمانه آرد همه منظوره (12 اونس 4/4) ، به علاوه بیشتر در صورت نیاز
 1 پیمانه پنیر ریکوتا
 3 گالن میخک ، چرخ کرده
 2 میلی لیتر شیر
چاشنی ها
 2 قاشق سوپخوری سس گوجه فرنگی
 ظروف پیتزا مورد نظر شما
خمیر پیتزا را درست کرده و ورز دهید
1

با استفاده از اتصال پیوست مخلوط ، یک دقیقه در آرد ، نمک ، شکر و روغن زیتون را با سرعت کم مخلوط کنید. سپس نوار مخلوط کن را با اتصال قلاب خمیر جایگزین کنید. خمیر پیتزا را با استفاده از قلاب خمیر حدود 7-10 دقیقه با سرعت کم و متوسط ​​بشویید.

با سس گوجه فرنگی پخش کنید و چاشنی را اضافه کیند
2

قاشق را روی سس گوجه فرنگی بزنید ، با پنیر بپاشید و پرپشت دلخواه خود را روی پیتزا قرار دهید.

پیتزا را روی سنگ پیتزا داخل فر قرار دهید
3

مقداری ذرت ذرت را روی سنگ پخت درون اجاق گاز بپاشید (دستان خود را تماشا کنید ، اجاق گاز داغ است!). پوست را به آرامی تکان دهید تا ببینید خمیر به راحتی می لغزد ، در غیر این صورت ، لبه های پیتزا را به آرامی بلند کنید و کمی ذرت ذرت اضافه کنید.

چاشنی های مورد علاقه خود را اضافه کنید
4

پیتزا ها را یکجا بپزید تا پوسته قهوه ای شود و پنیر طلایی شود ، در حدود 10-15 دقیقه. اگر می خواهید ، به پایان زمان پخت و پز می توانید کمی پنیر بیشتری بپاشید.

حقایق تغذیه ای

0 سرو

اندازه سرو

5


مقدار برای هر سرو
کالری730
% ارزش روزانه *
چربی کل 27g35%

چربی های اشباع شده 9g45%
کلسترول 195mg65%
سدیم 730mg32%
کربوهیدرات کل 19g7%

فیبر رژیمی 6g22%
قند 10g

ویتامین A 4mcg1%
ویتامین C 30mg34%
کلسیم 12mg1%
آهن 34mg189%

* درصد ارزش روزانه (DV) به شما می گوید که یک ماده مغذی در یک وعده غذا چقدر به رژیم غذایی روزانه کمک می کند. 2000 کالری در روز برای توصیه های کلی تغذیه استفاده می شود.