با استفاده از اتصال پیوست مخلوط ، یک دقیقه در آرد ، نمک ، شکر و روغن زیتون را با سرعت کم مخلوط کنید. سپس نوار مخلوط کن را با اتصال قلاب خمیر جایگزین کنید. خمیر پیتزا را با استفاده از قلاب خمیر حدود 7-10 دقیقه با سرعت کم و متوسط بشویید.
قاشق را روی سس گوجه فرنگی بزنید ، با پنیر بپاشید و پرپشت دلخواه خود را روی پیتزا قرار دهید.
مقداری ذرت ذرت را روی سنگ پخت درون اجاق گاز بپاشید (دستان خود را تماشا کنید ، اجاق گاز داغ است!). پوست را به آرامی تکان دهید تا ببینید خمیر به راحتی می لغزد ، در غیر این صورت ، لبه های پیتزا را به آرامی بلند کنید و کمی ذرت ذرت اضافه کنید.
پیتزا ها را یکجا بپزید تا پوسته قهوه ای شود و پنیر طلایی شود ، در حدود 10-15 دقیقه. اگر می خواهید ، به پایان زمان پخت و پز می توانید کمی پنیر بیشتری بپاشید.
0 سرو
5
* درصد ارزش روزانه (DV) به شما می گوید که یک ماده مغذی در یک وعده غذا چقدر به رژیم غذایی روزانه کمک می کند. 2000 کالری در روز برای توصیه های کلی تغذیه استفاده می شود.