بازگشت

پیتزا مارگریتا خانگی

یک پیتزای کلاسیک مارگریتا خانگی با گوجه فرنگی تازه، موزارلا، ریحان و روغن زیتون.
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 12 دقیقه
زمان کلی 27 دقیقه
وعده غذایی دسر
روش آشپزی آمریکایی, ایتالیایی, هندی
تعداد نفرات 4 نفر
کالری 300 کیلو کالری

تجهیزات

  • 1 پیتزا پیل
  • 1 وردنه
  • 1 برش پیتزا یا قیچی

مواد لازم
  

  • 1 پوند خمیر پیتزا
  • 1/2 پیمانه سس پیتزا
  • 8 اونس موزارلای تازه، ورقه شده
  • 2 گوجه فرنگی بزرگ برشهای نازک
  • 1 برگ ریحان تازه
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک و فلفل برای چشیدن

دستورالعمل ها
 

  • فر خود را با دمای 475 درجه فارنهایت (245 درجه سانتیگراد) گرم کنید
  • خمیر پیتزا را به شکل دایره 12 اینچی روی سطح آردپاشی شده باز کنید.
  • خمیر را به قالب پیتزا یا سینی فر منتقل کنید.
  • سس پیتزا را به طور مساوی روی خمیر پخش کنید.
  • گوجه فرنگی های ورقه شده و موزارلا را روی سس بچینید.
  • نمک و فلفل بزنید و سپس روغن زیتون بپاشید.
  • در فر از قبل گرم شده به مدت 10-12 دقیقه یا تا زمانی که پوسته قهوه ای طلایی و پنیر حباب دار شود بپزید.
  • قبل از برش دادن از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود.
  • با برگ های تازه ریحان تزیین کنید و داغ سرو کنید.

نکات

برای طعم بیشتر، می توانید قبل از پخت مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی پیتزا بپاشید.