پیتزا مارگریتا خانگی
یک پیتزای کلاسیک مارگریتا خانگی با گوجه فرنگی تازه، موزارلا، ریحان و روغن زیتون.
زمان آماده سازی 15 دقیقه دقیقه
زمان آشپزی 12 دقیقه دقیقه
زمان کلی 27 دقیقه دقیقه
وعده غذایی دسر
روش آشپزی آمریکایی, ایتالیایی, هندی
تعداد نفرات 4 نفر
کالری 300 کیلو کالری
1 پیتزا پیل
1 وردنه
1 برش پیتزا یا قیچی
- 1 پوند خمیر پیتزا
- 1/2 پیمانه سس پیتزا
- 8 اونس موزارلای تازه، ورقه شده
- 2 گوجه فرنگی بزرگ برشهای نازک
- 1 برگ ریحان تازه
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک و فلفل برای چشیدن
فر خود را با دمای 475 درجه فارنهایت (245 درجه سانتیگراد) گرم کنید
خمیر پیتزا را به شکل دایره 12 اینچی روی سطح آردپاشی شده باز کنید.
خمیر را به قالب پیتزا یا سینی فر منتقل کنید.
سس پیتزا را به طور مساوی روی خمیر پخش کنید.
گوجه فرنگی های ورقه شده و موزارلا را روی سس بچینید.
نمک و فلفل بزنید و سپس روغن زیتون بپاشید.
در فر از قبل گرم شده به مدت 10-12 دقیقه یا تا زمانی که پوسته قهوه ای طلایی و پنیر حباب دار شود بپزید.
قبل از برش دادن از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود.
با برگ های تازه ریحان تزیین کنید و داغ سرو کنید.
برای طعم بیشتر، می توانید قبل از پخت مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی پیتزا بپاشید.